Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΚΗΠΟ...

ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σακια μην ξεχαστούμε... την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010, στις 11:00 το πρωί
ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΚΗΠΟ... με αφορμή τον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ζωγραφικής που διοργανώνουν το Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης και το Οίκαδε, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Τράπεζας Κύπρου για σχολική χρονιά 2010 -2011 με θέμα:

«Αν τα δέντρα μιλούσαν…».


Ο διαγωνισμός στοχεύει στο να συμβάλει μέσω της τέχνης στην περαιτέρω ευαισθητοποίηση των μαθητών σχετικά με την αξία του δέντρου για τον άνθρωπο και του δάσους ως πηγή ζωής, τους κινδύνους που το απειλούν καθώς και τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να το προστατέψουμε.



Τα ΟΙΚΟΠΟΛΙΣακια, στα πλαίσια των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δράσης κατά των Κλιματικών Αλλαγών, θα στήσουν υπαίθριο εργαστήρι ζωγραφικής στο Διομήδειο Βοτανικό Κήπο (τέρμα Ιεράς οδού). 
Θα ζωγραφίσουμε τα αγαπημένα μας δέντρα, έχοντας την ευκαιρία να τα βλέπουμε από κοντά ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΙΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΗΠΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.

Επειδή τα παιδιά θα επιλέξουν μόνα τους τι θέλουν να ζωγραφίσουν, η έκταση που θα καταλάβουμε μπορεί να είναι μεγάλη. Γι' αυτό, για διευκόλυνση των παιδιών, καλό θα ήταν το καθένα να έχει μαζί του τα χρώματα και τα μολύβια που θα χρησιμοποιήσει (μολύβια, γόμα, ξυλομπογιές, λαδοπαστέλ ή ότι άλλο αυτό θέλει), Τα χαρτιά που θα ζωγραφίσουμε θα τα παρέχει ο σύλλογος (ώστε να πληρούν τις προδιαγραφές συμμετοχής στο διαγωνισμό).
Γι' αυτό παιδιά ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 
μην ξεχάσετε τις ΜΠΟΓΙΕΣ σας.



Τα έργα θα συλλεχθούν από τους υπεύθυνους του συλλόγου και θα αποσταλούν στην επιτροπή του διαγωνισμού, όπου τα ΟΙΚΟΠΟΛΙΣακια έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή. Περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση που θα πραγματοποιηθεί με τα έργα που θα συμμετάσχουν στο διαγωνισμό, θα έχουμε σε νεότερη ανάρτηση.
Τηλέφωνα επικοινωνίας 6977479749 και 6932269532

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου