Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Δήμος Κορυδαλλού: Τα παιδιά πάνε σινεμά -προβολές αλληλεγγύης


Οι μαθητές του Κορυδαλλού και ο δήμος της πόλης  στηρίζουν τους πολίτες που πλήττονται περισσότερο από τη φτώχεια, με νέες δράσεις αλληλεγγύης. Μετά τις παραστάσεις Καραγκιόζη και τις θεατρικές παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο και εναλλακτικό εισιτήριο, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για την ενίσχυση της Τράπεζας Τροφίμων του δήμου οι οποίες ξεκίνησαν τον Σεπτέμβριο, συνεχίζουν με Κινηματογράφο.
Το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Νοεμβρίου οι μαθητές θα παρακολουθήσουν σε πρώτη προβολή την ταινία «Ο ΑΣΤΕΡΙΞ ΚΑΙ Ο ΟΒΕΛΙΞ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ» με εισιτήριο 2€ από τα οποία το 0,5€ το προσφέρουν για την ενίσχυση της Τράπεζας Τροφίμων και Ειδών Πρώτης Ανάγκης του Προγράμματος Στηρί-ΖΩ του δήμου .
Αξίζει να σημειωθεί ότι, στο πλαίσιο του προγράμματος Στηρί-ΖΩ, πραγματοποιήθηκαν δωρεάν εμβολιασμοί παιδιών ανασφάλιστων οικογενειών και μαστογραφίες σε άπορες και ανασφάλιστες γυναίκες, οι οποίες θα συνεχιστούν και τον Ιανουάριο, ενώ εξακολουθούν να παρουσιάζονται Θεατρικές παραστάσεις στις σκηνές «Γκαράζ» και «Πλειάδες» με Ελεύθερη Είσοδο.

 http://www.localit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου