Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Χριστουγενιατικες εκδηλώσεις για παιδιά από το Σύλλογο αρχαιολόγων.

  • Κυριακή 23/12: Bazaar του Συλλόγου και εκδηλώσεις για μικρά και μεγάλα παιδιά, 11.00-18.00
Από τις 11 πμ οι μικροί μας φίλοι μπορούν να παρακολουθήσουν τη θεατρική παράσταση «Η φάρμα των ζώων» από την ομάδα Αστροναύτες, καθώς και παραδοσιακά κάλαντα από το μουσικό τμήμα του ΣΕΑ.
Ακολουθούν εργαστήρια κατασκευής χριστουγεννιάτικων στολιδιών, κεριών και ξωτικών, αφήγηση παραμυθιού, ζωγραφικής σε ρούχα και παπούτσια.
Ταυτόχρονα, θα πραγματοποιηθεί το ετήσιο bazaar του Συλλόγου με χειροποίητα αντικείμενα και βιβλία.
Αναλυτικό πρόγραμμα θα αποσταλεί προσεχώς.
Όσοι ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος στο bazaar μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Σύλλογο στο archaeol@otenet.gr ή στο 2103252214 τις ώρες και μέρες επικοινωνίας του Συλλόγου
(Τρίτη & Πέμπτη 12.00-17.30, Τετάρτη 13.00-19.00, Παρασκευή 10.30-16.30).
  • Σάββατο 29/12/2012: Αφήγηση παραμυθιών με συνοδεία μουσικής, ώρα 12.00μμ.
Ακολουθεί Bazaar του Επιστημονικού Συνδέσμου Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων «Victor Artant»-ΝΙΚΗ για άτομα με αναπηρίες και γονείς, ώρα 13.30μμ
«Θάματα και Καρκαντσέλια»
O Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων και το Κέντρο Μελέτης και Διάδοσης Μύθων και Παραμυθιών σας προσκαλούν στην παράσταση αφήγησης χριστουγεννιάτικων παραμυθιών με συνοδεία μουσικής, το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012, ώρα 12.00.
Πλάσματα παράξενα κι αλλόκοτα εμφανίζονται στις γιορτές των Χριστουγέννων. Ξωτικά και καρκαντσέλια αναστατώνουν τη ζωή των ανθρώπων, κάνουν σκανταλιές, προκαλούν τρόμο, όμως φέρνουν χαρά και πλούτη.
Πώς ένας φτωχός θα αποκτήσει όλα τα καλά του κόσμου την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, γιατί η θάλασσα είναι αλμυρή και πώς αλλάζει η ζωή μέσα σε μια στιγμή;
Παραμύθια και παραδόσεις με μαγεία και μυστήριο, με γιορτινή αλλά και παιχνιδιάρικη διάθεση. Ιστορίες που έφτασαν σε μας από το στόμα στο αυτί κι από τ’ αυτί στο στόμα, ζωντανεύουν μέσα από την αφήγηση με άμεσο και παραστατικό τρόπο.
Η παράσταση αφήγησης συνοδεύεται από ζωντανή μουσική (κανονάκι και μικρά οργανάκια από διαφορετικές γωνιές του κόσμου) και τραγούδια των Χριστουγέννων.
Αφήγηση-Επιμέλεια: Σύλβια Βενιζελέα
Μουσική: Λουκία Κωνσταντάτου.
Ευχαριστούμε την κ. Γερογιώργη  για την ενημέρωση.

πηγή:  http://blogs.sch.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου