Δευτέρα, 5 Αυγούστου 2013

Το Ναυάγιο των Αντικυθήρων αποκαλύπτεται για τα παιδιά


Το Ναυάγιο των Αντικυθήρων αποκαλύπτεται για τα παιδιά

Το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο προγραμματίζει κύκλο θερινών εκπαιδευτικών προγραμμάτων στο πλαίσιο της Περιοδικής Έκθεσης «Το Ναυάγιο των Αντικυθήρων. Το Πλοίο – οι Θησαυροί – ο Μηχανισμός».

Μετά την επιτυχία που σημείωσαν τα προγράμματα «ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ …Τριάντα οργυιές κάτω από τη θάλασσα» με τη συμμετοχή 2.800 μαθητών, το Μουσείο, ανταποκρινόμενο στην επιθυμία γονιών και παιδιών, αποφάσισε τη διεξαγωγή τους και κατά τη διάρκεια των θερινών διακοπών.
Οι εκπαιδευτικές δράσεις προσφέρονται δωρεάν και θα διαρκέσουν έως και την 9η Αυγούστου 2013.  Απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 9 έως 14 ετών, προσφέροντάς τους την ευκαιρία για μια καλοκαιρινή δημιουργική απασχόληση. Θα διεξαχθούν 32 προγράμματα με μέγιστο αριθμό συμμετοχών 20 παιδιά ανά πρόγραμμα. Η διεξαγωγή τους θα πραγματοποιείται κάθε Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή (αυτοτελής εφαρμογή).
Τα θερινά αυτά εκπαιδευτικά προγράμματα, πραγματοποιούνται με την ευγενική υποστήριξη της Εταιρείας των Φίλων του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου.
Διάρκεια προγραμμάτων: 2 ώρες
Ώρες διεξαγωγής: 11:00 π.μ.-13:00 μ.μ.
Τα προγράμματα παρέχονται δωρεάν
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε 213 2144813

 http://www.news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου