Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ

 ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Η Τοπική Εφορία Προσκόπων Χαϊδαρίου σε συνεργασία με «Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδας» και την «Κιβωτό του Κόσμου», συγκεντρώνουν ρουχισμό, υποδήματα, βιβλία και παιχνίδια (σε καλή κατάσταση) για κάθε ηλικία...
Όσοι μπορούμε ας συμμετέχουμε σ' αυτή την πρωτοβουλία. 
ΟΙΚΟΠΟΛΙΣακια ας συγκεντρώσουμε ότι δεν χρησιμοποιούμε πια  και θα μπορούσε να ήταν χρήσιμο ή και απαραίτητο για άλλα "φιλαράκια" μας.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω mail (oikopolisakia@gmail.com)
Διαβάστε παρακάτω το κείμενο που στάλθηκε από την Τοπική Εφορία Προσκόπων Χαϊδαρίου και αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες...

Στις δύσκολες εποχές που ζούμε νιώθουμε ακόμα πιο έντονη την ανάγκη να συνδράμομε με το δικό μας τρόπο στις προσπάθειες διαφόρων κοινωνικών οργανώσεων.

Εξάλλου, δεν ξεχνάμε ποτέ ότι, μια από τις θεμελιώδεις αρχές του Προσκοπισμού που περιέχονται στην Νόμο και την Υπόσχεση μας, είναι να βοηθάμε κάθε άνθρωπο, σε κάθε περίσταση.

Μετά από επικοινωνία που είχαμε με τα «Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδας» και την «Κιβωτό του Κόσμου», συγκεντρώνουμε ρουχισμό και υποδήματα σε καλή κατάσταση για κάθε ηλικία καθώς και παιχνίδια και βιβλία.

Η συγκέντρωση των πραγμάτων θα γίνει από 12 Ιουλίου ως και 25 Ιουλίου, καθημερινά από τις 20:00-24:00 στην Εστία του 2ου Συστήματος Χαϊδαρίου (Πύλη Άλσους Δαφνίου) όπου θα βρισκόμαστε λόγω της πυρασφάλειας.

Με την πεποίθηση ότι θα ανταποκριθείτε για μία ακόμη φορά στο κάλεσμα μας, σας περιμένουμε με χαρά.
Για την Τοπική Εφορεία
Προσκόπων Χαϊδαρίου
 
Γιώργος Σκούρας
6972-602412]

1 σχόλιο: