Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

ΠΑΙΔΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

Αλαντίν Η μουσική είναι ένα από τα δυνατά χαρτιά της παράστασης που σκηνοθέτησε ο Δ. Δεγαΐτης για το Θέατρο Τέχνης. Βασισμένη στις «Χίλιες και μία νύχτες», παρουσιάζει τις περιπέτειες του Αλαντίν και μεταφέρει στη σκηνή την ατμόσφαιρα της Ανατολής (Κηποθέατρο Παπάγου, 25/6).

Εκκλησιάζουσες (φωτό) Η Κάρμεν Ρουγγέρη καταφέρνει να συστήσει στα παιδιά τον Αριστοφάνη με τον πιο όμορφο και κατανοητό τρόπο. Στήνει λοιπόν μια παράσταση στα μέτρα των παιδιών και τα προσκαλεί να πάρουν μέρος στη δράση ως εκκλησία του δήμου (Θέατρο Πέτρας, 28/6).

Το θαυμαστό ταξίδι του Νιλς Χόλγκερσον Η αίσθηση της ανακάλυψης είναι ένα ισχυρό στοιχείο στο έργο Σέλμα Λάγκερλεφ με πρωταγωνιστή τον μικρό Νιλς. Την παράσταση παρουσιάζει η ομάδα Μαγικές Σβούρες (Αθλητικό & Πολιτιστικό Πάρκο Νέας Μάκρης, 25/6 και Βεάκειο, 28/6).

Παραμύθι χωρίς όνομα Η παράσταση του αλληγορικού μυθιστορήματος της Π. Δέλτασφύζει από νιάτα και ξεχειλίζει από ενέργεια στην παράσταση της Παιδικής Σκηνής του Εθνικού Θεάτρου (Δημοτικό Θέατρο Άλσους Ηλιούπολης, 27/6 και Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς, 30/6).

ΠΗΓΗ: Αθηνόραμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου