Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

κυριακή 10 ιουνίου... ο ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ οργανώνει ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος



Στα πλαίσια των εκδηλώσεων που διοργανώνει, κάθε χρόνο, ο ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, θα πραγματοποιηθούν παιδικές δράσεις-εκδηλώσεις, την Κυριακή 10 Iουνίου, στις 11:00 το πρωί, στον ΙΣΤΟ.
Επειδή "Περιβάλλον δεν είναι μόνο ο αέρας που αναπνέουμε", είναι η γειτονιά που ζούμε, η πλατεία που παίζουμε, το σχολειό μας, η αυλή μας, τα πεζοδρόμια που περπατάμε, ο τρόπος που μετακινούμαστε και πολλά-πολλά άλλα....
την Κυριακή θα δώσουμε χρώμα σ' όλα αυτά, όπως εμείς τα ονειρευόμαστε.
Ζωγραφίζουμε, με λαδοπαστέλ, τη γειτονιά, το σχολειό, την πλατεία... σχεδιάζουμε το μέλλον.
Τα θέματα, που θα ζωγραφίσουμε, θα αποτελέσουν μέρος ενός τεράστιου κολάζ που θα φτιάξουμε  πάνω σε τοίχο, μια νέα μορφή street art, στη λογική των γνωστών μας graffiti, αλλά με χρήση αφισών, φωτοτυπημένων ή ζωγραφισμένων, γνωστή ως street poster art.
ΟΙΚΟΠΟΛΙΣακια σε δράση, ραντεβού την Κυριακή στις 11:00 στον "Ιστό", στην πλατεία,  Κουμουνδούρου 5 και Νικομηδείας Χαϊδάρι, κτήριο "Παλαιού Δημαρχείου" (κοντά στην εκκλησία της Παναγίτσας).
Μαμάδες και μπαμπάδες, θα φτιάξετε το καφεδάκι σας στο Αυτοδιαχειριζόμενο Κοινωνικό Καφενείο του Ιστού και  θα το απολαύσετε στην σκιά των πεύκων, ή ακόμα καλύτερα συμμετέχετε στη δημιουργία του μεγαλύτερου κολάζ της πόλης, και όχι μόνο.

1 σχόλιο: