Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

«Φτουξελευτερία» για τα μικρά παιδιά

«Φτουξελευτερία» για τα μικρά παιδιά
Η ομάδα κουκλοθέατρου και αφήγησης παραμυθιού φτουξελευτερία σας ταξιδεύει στου Κόσμου την άκρη κάθε Κυριακή στις 12:00 στη Χώρο Τέχνης Δελφών 13.
(διεύθυνση: Δελφών 13, Περιστέρι. τηλ. 210-8828696, 6977209160)
Διάρκεια 60 λεπτά, από 4 ετών και πάνω
Ένα παραμύθι για κάποιον που έκανε ένα ταξίδι μακρινό, γεμάτο συναντήσεις, δοκιμασίες και περιπέτειες ψάχνοντας την πιο όμορφη του κόσμου... στου Κόσμου την άκρη!
Αφήγηση παραμυθιού με ζωντανή μουσική (κιθάρα, βιολί, ακορντεόν και κρουστά) και πρωτότυπες μουσικές κουκλες.
Βάλαμε τα δικά μας λόγια. τη δικιά μας μουσική και διάθεση...Τυλίξαμε και ξετυλίξαμε την κόκκινη κλωστή αμέτρητες φορές και...κάθε φορά ανακαλύπταμε και κάτι καινούργιο! Τώρα θέλουμε να μοιραστούμε το παραμύθι με όλους, μικρούς και μεγάλους. Ποιος ξέρει; μπορεί έτσι να βρούμε κάτι που δεν είχαμε προσέξει.
Συντελεστές:
Κωσταντής Μιζάρας (αφήγηση, κιθάρα), Αγγελική Γουναρίδη (αφήγηση, εμψύχωση αντικειμένων), Κυριάκος Μακρίδης (βιολί, ακορντεόν)
Διάρκεια: 60 λεπτά
Περισσότερες πληροφορίες
Ομάδα Κουκλοθεάτρου και Αφήγησης Παραμιθιών ΦΤΟΥΞΕΛΕΥΤΕΡΙΑ
Η ομάδα κουκλοθεάτρου και αφήγησης παραμυθιών ΦΤΟΥΞΕΛΕΥΤΕΡΙΑ αποτελείται από τους: Αγγελική Γουναρίδη (εμψύχωση κούκλας και αντικειμένων) και Κωσταντή Μιζάρα (ηθοποιό). Η ΦΤΟΥΞΕΛΕΥΤΕΡΙΑ έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή της στα τέλη του 2005 στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Αθηναίων, όπου παρουσίασε ελληνικά παραδοσιακά παραμύθια και διεξήγαγε εργαστήρι κατασκευής για τα παιδιά-θεατές της παράστασης.Στόχος της συνεργασίας έκτοτε, είναι η δημιουργία και η εκτέλεση παραστάσεων στις οποίες το θέατρο και το κουκλοθέατρο παντρεύονται με σκοπό την ουσιαστική επικοινωνία κοινού και κουκλοπαιχτών. Η ΦΤΟΥΞΕΛΕΥΤΕΡΙΑ δεν λέει παραμύθια και ιστορίες. ΣΑΣ λέει παραμύθια και ιστορίες.
blog: http://omadaftouxelefteria.blogspot.gr/
Δελφών 13
Ένας χώρος αλλάζει μορφή και δίνει χρώμα και ρυθμό σε μια γειτονιά γεμάτη ζωντάνια. Το παλιό σιδηρουργείο της Δελφών 13, στην καρδιά του Περιστερίου, μεταμορφώθηκε σε ένα εργαστήρι ενασχόλησης με τις τέχνες για μικρούς ανθρώπους και μεγάλα παιδιά. Μία ομάδα νέων καλλιτεχνών που μοιράζονται τις γνώσεις τους και τη χαρά για το αντικείμενό τους. Ένας χώρος δημιουργίας και επικοινωνίας, ανάμεσα σε δασκάλους και μαθητές, παιδιά και μεγάλους, επαγγελματίες και ερασιτέχνες, οι οποίοι θα έχουν εξίσου τη δυνατότητα να μαθαίνουν, να κάνουν πρόβες αλλά και να παρουσιάζουν δείγματα της δουλειάς τους. Παράλληλα στο Χώρο τέχνης και παιχνιδιού της Δελφών 13 φιλοξενούνται δράσεις από ομάδες καλλιτεχνών (παραστάσεις, συναυλίες, εκθέσεις, προβολές, παρουσιάσεις). Ελάτε να γνωρίσετε τον Χώρο τέχνης και παιχνιδιού της Δελφών 13 και να συζητήσετε με τους υπεύθυνους των εργαστηρίων. Λειτουργούν χωριστά εργαστήρια για παιδιά, εφήβους και ενήλικες.
Δελφών 13 περιστέρι -στο παλιό σιδηρουργείο (μετρό κόκκινη γραμμή σταθμός Περιστέρι, τρόλεϊ 12 - λεωφορεία Α13, 075, 25, 731, 748, 891, 892 στάση Δημαρχείο) Τηλέφωνα: 6977 209160, 210 8828696


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου