Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2010

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Ψυχαγωγικά Εκπαιδευτικά Προγράμματα 

2010 - 2011

Κάντε δώρο στο παιδί σας ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα αποκλειστικά για εκείνο και τους φίλους του!

Μια από τις επιτυχημένες υπηρεσίες του Eλληνικού Παιδικού Μουσείου, σύμφωνα και με την γενική ομολογία γονιών και παιδιών είναι η διοργάνωση ψυχαγωγικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων στο χώρο του.
Αναλόγως με την ηλικία και τον αριθμό των παιδιών που θέλετε να προσκαλέσετε μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα παρακάτω εκπαιδευτικά προγράμματα:


για παιδιά προσχολικής 4 και 5 χρόνων & Α’ Δημοτικού
"Οι πέτρες του Πέτρου"
Ο Πέτρος και οι μαγικές του πέτρες ξαναζωντανεύουν μετά από πολλά πολλά χρόνια στο χώρο του Ελληνικού Παιδικού Μουσείου. Φανταστικές περιπέτειες, κρυμμένοι θησαυροί και μυστήρια απολιθώματα μας περιμένουν να τα ανακαλύψουμε και να παίξουμε μαζί τους.

"Το σπίτι του Αλχημιστή"
Τα μυστικά ενός αλχημιστή που ζούσε πριν από πολλά πολλά χρόνια γίνονται αφορμή για να ζήσουν τα παιδιά τη χαρά του πειράματος και της φαντασίας. Συνταγές για ελιξίρια και φίλτρα μαγικά περνούν στα χέρια των παιδιών…μέσα από μια σειρά δοκιμασιών.  

για παιδιά Β' Δημοτικού
"Το σπίτι του Αλχημιστή"
Τα μυστικά ενός αλχημιστή που ζούσε πριν από πολλά πολλά χρόνια γίνονται αφορμή για να ζήσουν τα παιδιά τη χαρά του πειράματος και της φαντασίας. Συνταγές για ελιξίρια και φίλτρα μαγικά περνούν στα χέρια των παιδιών…μέσα από μια σειρά δοκιμασιών.  

για παιδιά Β' έως ΣΤ' Δημοτικού)
"Το μυστήριο της Πλάκας"
Μία άλυτη αστυνομική υπόθεση περιμένει να βρει τη λύση της εδώ και πολλά χρόνια. Τα παιδιά συνεργάζονται για να εξιχνιάσουν ένα μυστήριο που συνδέεται με την ιστορία του κτηρίου και τους τότε ενοίκους του. Έξι ύποπτοι, άλλα ένας μόνο ο ένοχος…

"Το φάντασμα της όπερας"
Κάποτε, το κτίριο του Παιδικού Μουσείου αποτέλεσε την κατοικία του   
διάσημου τενόρου, Τότη Περότη. Όλα κυλούσαν ομαλά μέχρι που παρουσιάστηκε ένα φάντασμα. Τα παιδιά καλούνται να βρουν τη λύση του αινίγματος και να απαλλάξουν το σπίτι από τη φήμη που το στοιχειώνει.

για παιδιά Δ' έως ΣΤ' Δημοτικού
"Κώδικας Μελάνι"
Ένας Κρυπτογράφος είναι ένας ακόμη από τους ενοίκους που έζησε κάποτε στο κτίριο του Παιδικού Μουσείου. Έφυγε όμως αφήνοντας πίσω του γρίφους, κώδικες και αινίγματα, κρυμμένους καλά για χρόνια πολλά. Μαζί θα μπορέσουμε να αποκαλύψουμε την ιστορία και τα μυστικά του.

ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
Σάββατο ή Κυριακή
για παιδιά  από 4-6 ετών   17:30 - 20:00 ή 18:00-20:30.
για παιδιά 6-12 χρόνων     17:30 – 20:30 ή 18:00 – 21:00

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά από 9πμ-5μμ στο 2103312995.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο του Μουσείου 210 3312995, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 9:00 - 17:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου