Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ ΣΤΟ CINE-ΦΙΛΙΠ

Το Ciné Φιλίπ οργανώνει συνεχώς από το 2003 το ετήσιο πρόγραμμα «25 Kυριακάτικα απογεύματα», με τη συνεργασία και την υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Nέας Γενιάς.

Παρουσιάζονται κυρίως βραβευμένες ταινίες του σύγχρονου κινηματογράφου, αρκετές από τις οποίες σε πανελλήνια πρώτη προβολή, καθώς και ταινίες κινουμένων σχεδίων και κλασσικές.
 
7ο ΕΤΟΣ (Νοέμβριος 2009 – Μάιος 2010)
 
Για έβδομο έτος συνεχίζονται στο Ciné Φιλίπ τα «25 Kυριακάτικα απογεύματα», το αγαπημένο πρόγραμμα των παιδιών και των νέων (και όχι μόνον), το οποίο είναι και φέτος σχεδιασμένο από το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους, και υλοποείται με την υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς. Η παραγωγή είναι του Νεανικού Πλάνου.
 

Από 15 Νοεμβρίου 2009 έως 16 Μαΐου 2010 κάθε Κυριακή στις 4 το απόγευμα και με εισιτήριο μόνο 2,50 ευρώ για τα παιδιά και τους συνοδούς τους, θα προβάλλεται μια αριστουργηματική ταινία για παιδιά και νέους. Παράλληλα με τις προβολές, πραγματοποιούνται εργαστήρια, σεμινάρια, συναυλίες, συζητήσεις και διάφορα events.

Μπορείτε να ξεφυλλίσετε διαδικτυακά τον κατάλογο των ¨Κυριακάτικων απογευμάτων" που μόλις κυκλοφόρησε εδώ http://issuu.com/theodosiou/docs/kyriakatikaapogeumata2010-2011
Μπορείτε να κατεβάσετε τον κατάλογο των ταινιών που θα προβληθούν στα Κυριακάτικα Απογεύματα πιέζοντας εδώ σε μορφή PDF

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου