Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

ΝΕΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ MOM


Σας καλωσορίζουμε στο πρώτο τεύχος του ενημερωτικού ηλεκτρονικού δελτίου για το πρόγραμμα “Θάλασσα: Μάθε, Δράσε, Προστάτεψε: Ενημερωτική, Εκπαιδευτική, Συμμετοχική Εκστρατεία για τα Θαλάσσια Θηλαστικά στην Ελλάδα”.
Το πρόγραμμα “Θάλασσα” είναι μια πρωτοβουλία της MOm και του WWF Ελλάς, που υλοποιείται με τη συμβολή του χρηματοδοτικού εργαλείου LIFE της Ευρωπαϊκής Ένωσης και έχει στόχο την ανάδειξη και την παρουσίαση, ενός πολύ σημαντικού περιβαλλοντικού προβλήματος, το οποίο είναι ο κίνδυνος επιβίωσης που αντιμετωπίζουν 14 είδη μοναδικών θαλάσσιων θηλαστικών που ζουν στις ελληνικές θάλασσες, εξαιτίας ανθρωπογενών απειλών.
Σε αυτό το πρώτο τεύχος μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το πρόγραμμα, τους στόχους και τα μέσα που θα χρησιμοποιηθούν στα πλαίσια της ενημερωτικής εκστρατείας, καθώς και τα πρώτα νέα από την υλοποίηση των δράσεων του προγράμματος.
Το ενημερωτικό δελτίο του προγράμματος “Θάλασσα” θα εκδίδεται δύο φορές το χρόνο από τη MΟm/Εταιρεία για τη Μελέτη και Προστασία της Μεσογειακής Φώκιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου