Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Aegli Happy Land: Παιδικό εργαστήρι με ελεύθερη είσοδο στην Αίγλη Ζαππείου

Tώρα οι Κυριακές στην Αίγλη Ζαππείου γίνονται... παιχνίδι για μικρούς και μεγάλους! Το πιο γνωστό, ιστορικό και αγαπημένο σημείο συνάντησης στην καρδιά της Αθήνας καλωσορίζει από αυτό το Φθινόπωρο, το «Aegli Happy Land*». Δημιουργικές χειροτεχνίες, αμέτρητα παραμύθια, face painting, μπαλόνια και πολλές ακόμη εκπλήξεις υπόσχονται να χαρίσουν άφθονο γέλιο και διασκέδαση στους μικρούς επισκέπτες σε ένα παιδικό εργαστήρι με ελεύθερη είσοδο.
Όσο για τους... «μεγάλους», μπορούν να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία όσο οι μικροί ήρωες απασχολούνται δημιουργικά, και να απολαύσουν απεριόριστα «Buffet Την Κυριακή» μόνο με €18,00 / άτομο* μέσα από μια εξαιρετική ποικιλία από σαλάτες, ζυμαρικά και πεντανόστιμα μαγειρευτά πιάτα, φτιαγμένα με τα πιο αγνά και καλοδιαλεγμένα υλικά από την ομάδα των σεφ της Αίγλης Ζαππείου. Το καλύτερο; Στο τέλος κέρασμα οι χειροποίητες γλυκές δημιουργίες – έκπληξη!
*Ισχύει κάθε Κυριακή 12:00 – 17:00, στο Aegli Café.

Αίγλη Ζαππείου

Σε μια ιδανική τοποθεσία, σε ένα καταπράσινο φυσικό περιβάλλον στο κέντρο της πόλης, βρίσκεται ο πολυχώρος της Αίγλης Ζαππείου. Περιτριγυρισμένη από τη φυσική ομορφιά του Εθνικού Κήπου και απομονωμένη από την πολύβουη πόλη, η οποία  ωστόσο είναι μόνο δυο βήματα μακριά, η Αίγλη Ζαππείου προσφέρει μοναδικές στιγμές διασκέδασης, χαλάρωσης αλλά και ψυχαγωγίας…κάθε λεπτό της ημέρας.
Αίγλη Ζαππείου: Eίσοδος από Βασ. Όλγας- τηλ.: 210.33.69.300 · www.aeglizappiou.gr.
E-mail: info@aeglizappiou.gr. Ελεύθερο Parking.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου