Σάββατο, 6 Οκτωβρίου 2012

Μουσικά εργαστήρια για παιδιά στο Εθνικό Ωδείο με μικρή οικονομική συμμετοχή


Το Εθνικό Ωδείο δημιούργησε νέα προγράμματα για παιδιά με ελάχιστη οικονομική συμμετοχή θέλοντας να  τα προσεγγίσει  με νέους τρόπους  που συνδυάζουν τη μάθηση με την ψυχαγωγία ώστε να έρθουν οι μικροί ενδιαφερόμενοι σε επαφή με τη μουσική πράξη και να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στη μουσική παιδεία και έκφραση.
Στο πλαίσιο αυτό παρέχονται Τμήμα Μουσικής Προπαιδείας και Μουσικοθεατρικό Εργαστήρι που αποτελούν  τη συνέχεια των φετινών Θερινών Μουσικών Προγραμμάτων που οργάνωσε το Εθνικό Ωδείο με επιτυχία για παιδιά, στο κεντρικό του κτίριο (Μάγερ 18).
Λειτουργεί για τη νέα σπουδαστική περίοδο ειδικό Πρόγραμμα Μουσικής Προπαιδείας: «Παίζω με τις νότες και μαθαίνω»  για παιδιά 4-8 ετών. Στόχος του είναι να έρθουν τα μικρά παιδιά σε επαφή με τη μουσική και τον αυτοσχεδιασμό μέσα από το παιχνίδι, το τραγούδι και την κίνηση. Διδάσκει η Μαριάννα Καλαμάρα και η πρώτη συνάντηση θα γίνει την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012.
Επίσης λειτουργεί Μουσικοθεατρικό Εργαστήρι για παιδιά 8-14 ετών κάθε  Δευτέρα στις 4 μ.μ. Στόχος του είναι η γνωριμία με τον μουσικό κόσμο (βιογραφίες-ιστορίες μεγάλων μουσικών) και η συμμετοχή των παιδιών σε μουσικοθεατρικά δρώμενα. Διδάσκει η μουσικός και ηθοποιός Μάγδα Μαυρογιάννη.
Πληροφορίες: Εθνικό Ωδείο, Μαιζώνος 8 και Μάγερ 18, τηλ. 210 5233175, 210 5248304, e-mail: ethnodio@otenet.gr  http://www.ethniko-odeio.edu.gr

 http://www.infokids.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου