Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

26/9/10 ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΑ ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ

Ο ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τη Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μετακίνησης από 16 έως 22 Σεπτεμβρίου διοργανώνει Ποδηλατοδρομία με κεντρικό σύνθημα
"ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΔΥΤΙΚΑ".

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 26/9/2010
Οι ενήλικοι θα ξεκινήσουν στις 10:30, με αφετηρία την διασταύρωση της Λεωφόρου Αθηνών και της οδού Αγ.Αντωνίου στην Αφαία.
Θα κατευθυνθούν προς την 1η ενδιάμεση στάση την Είσοδο  του Άλσους Δαφνίου, μέσω του Δασικού δρόμου, όπου θα συναντηθούν στις 11:00 με τους υπόλοιπους ποδηλάτες.
Η διαδρομή συνεχίζεται μέχρι το Παλατάκι ( διαδρομή: οδός Βουλγαροκτόνου - Λεωφόρος Αθηνών – Παλατάκι) όπου θα είναι συγκεντρωμένα τα παιδιά και οι πεζοπόροι και στις 11:30 θα συνεχίσουν όλοι μαζί μέσω της διαδρομής  Στρατάρχου Καραϊσκάκη – Κολοκοτρώνη – Θερμοπυλών και Ιερά Οδός (στο Πάρκο), θα καταλήξουν στο Παρκάκι επί των οδών Ιεράς Οδού και Θερμοπυλών (απέναντι από το σταθμό του Μετρό Χαϊδαρίου) όπου και θα τερματίσουν.
Θα ακολουθήσει συναυλία στο παρκάκι.
Τα ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ.ακια θα βρίσκονται στο Παλατάκι από τις 10:30 για να ετοιμαστούν και να κάνουν διάφορες δράσεις.
Για όσους από σας επιθυμείτε να συμμετέχετε, καλό θα ήταν να είμαστε στην ώρα μας ή και νωρίτερα, γιατί, όπως είναι κατανοητό, είναι δύσκολο να υπολογίσουμε ακριβώς την διάρκεια των διαδρομών.

ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΔΗΛΑΤΟΣΡΟΜΙΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Ο ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ ΤΟ 2009 ΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΝΘΗΜΑ "ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟ"


1 σχόλιο: