Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

8η ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ "ΔΥΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ" στο Αιγάλεω












Ο Δήμος Αιγάλεω και η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αιγάλεω διοργανώνει στο Άλσος επί της Ιεράς Οδού (Μπαρουτάδικο) την 8η Έκθεση Βιβλίου "Δυτικά της Αθήνας" από 3 έως 19 Σεπτεμβρίου 2010 με τη συμμετοχή πολλών εκδοτικών οίκων και παρουσιάσεις βιβλίων.
Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αιγάλεω έχει αναλάβει την επιμέλεια και οργάνωση των παράπλευρων πολιτιστικών εκδηλώσεων που εμπλουτίζουν την έκθεση, υπάρχει πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων που περιλαμβάνει παραστάσεις καραγκιόζη & παρουσιάσεις παιδικών παραμυθιών για τους μικρούς επισκέπτες , εργαστήριο ζωγραφικής από το Εικαστικό Εργαστήρι του Δήμου και παρουσιάσεις βιβλίων για ενήλικες.
Στην Έκθεση συμμετέχει το Χριστιανικό και Βυζαντινό Μουσείο με τις εκδόσεις του και τα εκπαιδευτικά το προγράμματα και αυτή η συμμετοχή αποτελεί και την έναρξη μιας πολιτιστικής συνεργασίας που επιχειρεί ο Δήμος Αιγάλεω και η Δημοτική Βιβλιοθήκη με το ανωτέρω Μουσείο.
Επίσης συμμετέχει ο Σύλλογος Μικρασιατών Αιγάλεω «Νέες Κυδωνιές» και το Οικομουσείο Αιγάλεω.
 

Η Έκθεση θα διαρκέσει έως τις 19 Σεπτεμβρίου & οι ώρες λειτουργίας της είναι 18.00 - 23.00 και τα Σαββατοκύριακα

3 σχόλια:

  1. Καλημέρα σας.
    Όποιος/α πάει στην έκθεση, στο περίπτερο ΑΛΦΕΙΟΣ/ΦΑΡΦΟΥΛΑΣ, είναι μπαίνοντας στην έκθεση δεξιά, μπορεί να αγοράσει βιβλία με έκπτωση...
    Ζητάει τον Διαμαντή και του λέει ότι είναι από τον ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΙΟΡΘΩΣΗ στο σχόλιο...
    Το περίπτερο είναι μπαίνοντας ΑΡΙΣΤΕΡΑ (και όχι δεξιά)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ευχαριστούμε, θα το επισκεφθούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή