Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

ΠΑΙΔΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ...

ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ
"Ο ΜΑΡΑΘΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ"
ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΔΩΝ

ΈΚΘΕΣΗ BagArt από τον THITZ - "Ο ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ"
Παρασκευή, 4 Ιουνίου 2010-Σάββατο, 14 Αυγούστου 2010


Έκθεση BagArt από τον Thitz

"Ο ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ"
Η Περιβαλλοντική Οργάνωση "Ελλάδα Καθαρή" και το Μουσείο Ηρακλειδών διοργανώνουν, στο πλαίσιο του 12ου Eco Art Festival, έκθεση BagArt του Γερμανού καλλιτέχνη Thitz, με τίτλο "Ο Μαραθωνοδρόμος του Κόσμου", από 4 Ιουνίου έως 14 Αυγούστου, στην αίθουσα εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Μουσείου.
    
Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και τελεί υπό την αιγίδα της Γερμανικής Πρεσβείας στην Αθήνα

Η είσοδος για το κοινό σε αυτή την έκθεση θα είναι ελεύθερη. 




Η σακούλα είναι το σήμα κατατεθέν του
Thitz και μέχρι σήμερα παίζει έναν κυρίαρχο ρόλο. Αποτελεί μια επιφάνεια για την ζωγραφική του, ένα σημαντικό συστατικό για τα κολλάζ του και πάντα έναν κήρυκα από ξένα εδάφη και μακρινούς πολιτισμούς. Με την σακούλα ο καλλιτέχνης ταξιδεύει στον κόσμο.




Στο πλαίσιο του φετινού
Eco Art Festival Athens, το όραμα αυτό παίρνει μια ευρύτερη διάσταση και αγκαλιάζει επίσης τη σωτηρία της φύσης, του πολιτισμού και της ειρήνης. Ένα ισχυρό μήνυμα, που μεταφέρεται από τον Μαραθωνοδρόμο του Thitz, ειδικά ζωγραφισμένο για την περίσταση της ατομικής έκθεσης στην Αθήνα. 


ΠΑΙΔΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ 


Κατά τη διάρκεια της έκθεσης έχουν προγραμματισθεί εργαστήρια για την ευαισθητοποίηση των παιδιών που φοιτούν στις τάξεις του Δημοτικού: 

• Σάββατο  5 Ιουνίου ώρα 13:30 - 15:00
• Τετάρτη 16 Ιουνίου ώρα 18:00 – 19:30
• Τετάρτη 30 Ιουνίου ώρα 18:00 – 19:30
• Τετάρτη 14 Ιουλίου ώρα 18:00 – 19:30


Η συμμετοχή των παιδιών θα είναι ελεύθερη αλλά λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων απαιτείται τηλεφωνική κράτηση. Δηλώσεις Συμμετοχής στο 210 34 61 981 (εσωτ. 201) - κα Ελένη Μ. Νομικού από Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00-17:00 ή στο enomikou@herakleidon-art.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου