Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Εργαστήρια Δημιουργικών Δράσεων για παιδιά και γονείς ΜΑΖΙ με αφορμή τον Τριγωνοψαρούλη

Η Κυριακή είναι μέρα αφιερωμένη στο παιδί. Ευκαιρία μαμάδες και μπαμπάδες να περάσουν δημιουργικές ώρες με τα παιδιά τους.

Στο πλαίσιο της παράστασης «Ο Τριγωνοψαρούλης επιστρέφει», κάθε Κυριακή μέχρι τα Χριστούγεννα θα λειτουργούν στο Θέατρο Βεάκη (Στουρνάρη 32, Αθήνα)
Εργαστήρια Δημιουργικών Δράσεων για παιδιά και γονείς ΜΑΖΙ με αφορμή τον Τριγωνοψαρούλη και τις περιπέτειές του:
  • Κυριακή 4 Δεκεμβρίου: Εικαστικό Εργαστήρι Στολίζοντας το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο του Βυθού
  • Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: Εικαστικό εργαστήρι κατασκευής σημαίας και καλτσόκουκλας Γνωρίζοντας το δικαίωμά μου να ΕΙΜΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΟΥ
  • Κυριακή 18 Δεκεμβρίου: Θεατρικό εργαστήρι Γιορτάζοντας τα Χριστούγεννα με τον Τριγωνοψαρούλη. Η Νιάνια, ο ΚαλOκάντζαρος και άλλοι ήρωες από τα χριστουγεννιάτικα βιβλία του Βαγγέλη Ηλιόπουλου συναντούν τον Τριγωνοψαρούλη σε ένα διαδραστικό παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού.
Τα εργαστήρια πραγματοποιούνται Κυριακές από τις 13:00 έως τις 14:30.
Η συμμετοχή είναι ελεύθερη, με απαραίτητη κράτηση θέσης στο τηλ. 210.52.23.522 από Τρίτη πρωί έως Παρασκευή απόγευμα πριν από κάθε εργαστήρι. Αριθμός θέσεων περιορισμένος.
Τα παιδιά πρέπει να φορούν άνετα ρούχα που δε φοβούνται να τα λερώσουν.
Για παιδιά προσχολικής ηλικίας (από 4 ετών) είναι απαραίτητη και η συμμετοχή ενός γονιού. Για παιδιά από 6 ετών είναι προαιρετική… αλλά πολύ σημαντική!
Τα εργαστήρια πραγματοποιούνται από έμπειρους παιδαγωγούς με τη συνεργασία του Βαγγέλη Ηλιόπουλου στο πλαίσιο της παράστασης «Ο Τριγωνοψαρούλης επιστρέφει», η οποία παίζεται από την Παιδική Σκηνή του Θεάτρου Βεάκη σε σκηνοθεσία Έλενας Γεροδήμου και μουσική Γιώργου Χριστιανάκη.
ΘΕΑΤΡΟ ΒΕΑΚΗ – ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ
(ΣΤΟΥΡΝΑΡΗ 32, ΑΘΗΝΑ – 210.52.23.522)
Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Πατάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου