Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

1o παιδικό φεστιβάλ Λόγου, Εκφρασης και Δημιουργίας


Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα του Παιδιού στις 11 Δεκεμβρίου, το  
«1Ο Παιδικό Φεστιβάλ Λόγου, Έκφρασης και Δημιουργίας»,
ανοίγει την αγκαλιά του και περιμένει τους μικρούς μας φίλους να ταξιδέψουν στον κόσμο των παραμυθιών και των μύθων, να εκφραστούν και να δημιουργήσουν.
Το Φεστιβάλ οργανώνει η Περιφέρεια Αττικής-Περιφερειακή Ενότητα Νότιας Αθήνας, με την καλλιτεχνική οργάνωση και επιστημονική υποστήριξη του Κέντρου Μελέτης και Διάδοσης Μύθων και Παραμυθιών.
Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011 (11.00 – 18.30) και την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011 (11.00 – 19.00) στο χώρο της παλιάς Αμερικανικής Βάσης του Ελληνικού, που διαθέτει ο Δήμος Ελληνικού- Αργυρούπολης (πληροφορίες στο αναλυτικό πρόγραμμα που επισυνάπτεται).

Στόχος είναι τα παιδιά να διατηρήσουν την παιδικότητά τους, να αντιληφθούν την αξία του παιχνιδιού και της δημιουργικής έκφρασης, να γελάσουν, να καταλάβουν τη σημασία που μπορεί να έχει ακόμη και ένα φθινοπωρινό φύλλο, ένα «σκουπίδι» ή ένα παραμύθι, που συχνά αποτελεί τον παλιό, καλό, δοκιμασμένο δρόμο για την εξοικείωση με την ενηλικίωση...
Συμμετέχει το Εργαστήριο Νέων Τεχνολογιών στην Επικοινωνία, την Εκπαίδευση και τα ΜΜΕ, και το Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Εφηρμοσμένης Επικοινωνίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Στο Παιδικό Φεστιβάλ συμμετέχουν επίσης και οι Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις Action Aid, Εταιρία Ψυχοκοινωνικής Υγείας παιδιού & Εφήβου, Δρόμοι Ζωής, Κιβωτός του Κόσμου, Οι φίλοι του παιδιού, Ωρα για Δράση, οι οποίες θα διαθέσουν έντυπο υλικό και θα ενημερώσουν για τις δράσεις τους.
Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Χορηγός επικοινωνίας: Το Βήμα 99,5 Fm
Πληροφορίες:
Κέντρο Μελέτης και Διάδοσης Μύθων και Παραμυθιών
Τηλ: +30 210 4313332, Fax: +30 210 4313322
E-mail:
mythos@e-mythos.euΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Web site: www.e-mythos.eu


Περιφέρεια Αττικής, Περιφερειακή Ενότητα Νότιας Αθήνας
Τηλ: 2132100121 και 2109409619, Fax: 210 9409577
E-mail:
notiostomeas@gmail.comΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Πληροφορίες Πρόσβασης στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Ελληνικού:

ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Πρόσβαση από Λεωφόρο Βουλιαγμένης με κατεύθυνση προς Γλυφάδα και 500 μέτρα μετά το
Practicer, και ενώ θα έχετε περάσει κάτω από τη γέφυρα της Βουλιαγμένης, πριν τη δεξαμενή της πρώην Αμερικάνικης βάσης υπάρχει φανάρι, στρίβετε δεξιά και εκατό μέτρα στα αριστερά βρίσκεται το Πολιτιστικό Κέντρο Ελληνικού.
ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ
Στάση «ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΒΑΣΗ»
Γραμμές με ανταπόκριση στο Μετρό Αγ. Δημητρίου.
171 http://www.oasa.gr/xpmap.php?id=p171
Α3 http://www.oasa.gr/xpmap.php?id=pb3
Β3 http://www.oasa.gr/xpmap.php?id=pa3
ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ
http://maps.google.gr
Το στίγμα στο χάρτη είναι: 37.89359, 23.74390

Περισσότερες πληροφορίες στο www.e-mythos.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου