Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

ΕΚΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ "ΑΝ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΜΙΛΟΥΣΑΝ". ΟΙΚΟΠΟΛΙΣακια, ΠΑΜΕ ΝΑ ΘΑΥΜΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ;

Τα ΟΙΚΟΠΟΛΙσακια, που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Μαθητικό και Καλλιτεχνικό Διαγωνισμό με θέμα «Αν τα δέντρα μιλούσαν…» (δείτε εδώ παλιότερη ανάρτηση για το διαγωνισμό), μπορούν να θαυμάσουν τα έργα τους και χιλιάδες άλλα έργα παιδιών, στην έκθεση που διοργανώνεται στο σταθμό του Μετρό του Συντάγματος από τις 5 έως τις 8 Μαΐου.
Τα έργα μας εμπνευσμένα από τα υπέροχα δέντρα του Διομήδειου Βοτανικού Κήπου, όπου περάσαμε μια υπέροχη Κυριακή ζωγραφίζοντας και όχι μόνο (δείτε εδώ την εξόρμηση μας), θα εκτεθούν μαζί με όλα τα έργα που συμμετείχαν στο διαγωνισμό.
ΚΥΡΙΑΚΗ 5/12/10, ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΚΗΠΟ

Το μετρό Συντάγματος θα πλημμυρίσει από 7.500 ζωγραφιές, φωτογραφίες και κατασκευές μαθητών από σχολεία όλης της Ελλάδας, που συμμετείχαν στον διαγωνισμό, που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του Οίκαδε και του Μουσείου Ελληνικής Παιδικής Τέχνης.
Το Σάββατο 7 Μαΐου στις 12 το μεσημέρι στον ίδιο χώρο θα πραγματοποιηθεί η τελετή βράβευσης των μαθητών που διακρίθηκαν στο διαγωνισμό.
Στα πλαίσια της έκθεσης το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Μαΐου θα λειτουργούν στον ίδιο χώρο βιωματικά εργαστήρια, όπου όλα τα παιδιά που θα έρθουν με τους γονείς τους, θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν για τα δέντρα παίζοντας παιχνίδια, ζωγραφίζοντας σε μπαλόνια, φτιάχνοντας κατασκευές και φυτεύοντας το δικό τους δεντράκι.

 Πότε: Παρασκευή 5 έως Κυριακή 8 Μαΐου, καθημερινά 10:00-21:00 και σαββατοκύριακο 10:00-17:00
 ΟΙΚΟΠΟΛΙΣακια θα επισκεφθούν την έκθεση, το Σάββατο το μεσημέρι, μετά τις 14:00. 
Ευκαιρία για μεσημεριανή βόλτα, όμορφες δραστηριότητες και... ε!!! να θαυμάσουμε και τα έργα μας.

2 σχόλια: