Κυριακή 8 Μαΐου 2011

ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΜΙΛΗΣΑΝ... ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ!

Ολοκληρώθηκαν σήμερα οι εκδηλώσεις και οι έκθεση των έργων των παιδιών που συμμετείχαν στον 
Πανελλήνιο Μαθητικό και Καλλιτεχνικό Διαγωνισμό, με θέμα «Αν τα δέντρα μιλούσαν…», στο Μετρό του Συντάγματος.
 Τα ΟΙΚΟΠΟΛΙΣακια συμμετείχαν στο Διαγωνισμό με 20 έργα, που ζωγράφισαν στο υπαίθριο εργαστήρι που στήθηκε στον Βοτανικό Κήπο το Δεκέμβριο.
Η ομαδούλα μας επισκέφθηκε την έκθεση το Σάββατο 7 Μαΐου, το μεσημέρι.
Τα έργα ήταν πραγματικά εμπνευσμένα, τα παιδιά απέδειξαν, για άλλη μια φορά, ότι η φαντασία τους είναι αστείρευτη και τα μηνύματα τους αληθινά και ουσιαστικά.
Να σημειώσουμε ότι στο Διαγωνισμό, το 1ο Δημοτικό Σχολείο Χαϊδαρίου πήρε το 1ο Ομαδικό βραβείο στη Φωτογραφία!!! Μπράβο στα παιδιά και στους δασκάλους τους!  

Περισσότερες πληροφορίες για τα βραβεία και το Διαγωνισμό μπορείτε να βρείτε εδώ .
 
ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ!

ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΗΤΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ!

ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ...

Φυσικά τα ΟΙΚΟΠΟΛΙΣακια πρώτα απ' όλα έψαξαν να εντοπίσουν τα έργα τους, ήταν όμως όλα τα έργα τόσο ενδιαφέροντα, που για αρκετή ώρα περιπλανήθηκαν στην έκθεση παρατηρώντας τις ζωγραφιές, αλλά και τις κατασκευές που ήταν πραγματικά εντυπωσιακές.


Εκ΄τος από την έκθεση στο χώρο υπήρχαν διάφορες δραστηριότητες για παιδιά, ζωγραφική, κατασκευές, κηπουρική... για αρκετή ώρα περιπλανηθήκαμε και συμμετείχαμε στις διάφορες δραστηριότητες.  




Φυσικά μετακινηθήκαμε με το Μετρό, το αγαπημένο μας, φορώντας τα μπλουζάκια που τύπωσε ο ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ για τη σημερινή ποδηλατοδρομία.
Το σίγουρο είναι ότι, στο Μετρό δεν περάσαμε απαρατήρητοι...

2 σχόλια: